Spring til indhold

Har din forening/klub lyst til at arrangere sommerferieaktivitet for børn og unge?

Så kom til et uforpligtende informationsmøde torsdag d. 27. februar kl. 19.00-20.00 og få mere at vide. Mødet afholdes på Holbæk Ungdomscenter, Bygning 6, Gl. Ringstedvej 32, 4300 Holbæk.
10.02.2020

Sommerferieaktiviteter er et tilbud til alle børn og unge i Holbæk Kommune fra børnehaveklasse og op til 18 år. Aktiviteterne vil finde sted i børnenes skoleferie, uge 27-32.

Og alt har interesse, så derfor hører vi meget gerne, hvad I kan tilbyde. I de tidligere år har vi haft mange forskellige aktiviteter bl.a. boldspil, brætspil, spejderliv, tegning, selvforsvar etc. Og I bestemmer selv, om I vil bruge ½, 1 eller flere dage på aktiviteterne.

Mødet er ikke bindende. Kom og få en snak med os og de andre repræsentanter. Vi byder på kaffe.

Vil du vide mere?

Kan I ikke deltage i mødet, MEN er interesseret: Så send en e-mail til Marianne Hansen, mha@holb.dk, og få tilsendt mere info.

Lidt nyttig information

KATALOG: De unge får udleveret et katalog før sommerferien med ALLE de tilbud, som I foreninger, klubber er med til at arrangere. Vi sørger for at trykke og uddele det på skolerne.

UDGIFTER: Det er muligt at søge om penge til dækning af udgifter til jeres aktivitet – dog ikke til løn og honorarer. I har også mulighed for at lave egenbetaling. UngHolbæk inviterer som tak til fælles spisning med de deltagende arrangører efter ferien. Der afsættes penge til projekt Sommerferieaktiviteter, der gennemføres som en blanding mellem kommunale midler og ressourcer, private bidrag og frivillig arbejdskraft.

KORRESPONDANCE: Al korrespondance foregår på mail til jeres kontaktperson.

ØGET MEDLEMSTAL: Næsten alle arrangører fra tidligere år melder om øget medlemstal i deres forening/klub efter deltagelse.

04.05.2020

Mette Wallin